42 dagar kvar och Mösspåtaggning idag

on the 2014-04-30 @ 21:55:59
 
 

Tankar och Lycka

on the 2014-04-05 @ 15:42:00
Solen skinner och idag är en väldigt bra dag!! vad mer kan man önska si? våren börjar äntligen anlända och dagarna blir ljusare och solglasögone åker på. Idag kan jag säga är jag väldigt GLAD, även om jag har väldigt mycket plugg och saker som jag måste ta itur med så är ja på väldigt bra humör! och detta beror inte bara på det fina vädert utan också på att idag var jag och köpte ett par byxor i en lite mindre storlekt. En sak som jag verkligen inte gillar att göra är att stå och prova jeans och byxor. För det brukar alltid sluta med att mitt självförtroende ligger på botten då byxorna inte sitter som dem ska eller att man bara ser tjock ut i provrums speglen eller att dem inte äns går över äns lite större lår! Så idag när jag var och köpte mina jeans provade jag inte dem i affären utan bara köpte dem direkt och denna gång en lite mindre storlekt ( vet inte ritkigt hur jag våga att köpa det men denna gång gjorde jag det) och när jag kom hem och skulle prova dessa byxor SATT dem som handen i hansken! och jag blev verkligen så glad att min träning har gett lite resultat!! därför är jag så glad idag!
 
För att ett par byxor i en mindre storlket passade mig!! helt otroligt!!
 
Snacka om att det gav mig en kick att fortsätta med träningen och verkligen köra på nu inför alla auditions och sommaren!
 
Så här kommer dagens tips! även om den största tiden kommer med motgångar måste man värna om när det går bra för utan motgångarna vet du inte när du lyckats! innan det blir ljust är det som mörkast. Det är verkligen något att komma ihåg när man inte ser det resultat man vill eller förväntar sig.